Us avancem el tema de l’any: “Les Fruites i Hortalisses”

Hola famílies!Esperem que les vacances us hagin anat molt bé! Ja estem treballant per engegar el nou curs amb il·lusió. Serà un curs d’incerteses i reptes, però ben segur que ens durà a aprendre moltes coses. Aquest any hem de tenir més cura que mai perquè tot surti bé i fer de l’Escola un entorn el més segur possible per la nostra comunitat educativa. Caldrà que entre tots/es posem les dosis necessàries de responsabilitat individual i col.lectiva per aconseguir-ho. Segur que ho farem molt i molt bé, de ganes no en falten!Us avancem el tema de l’any: “Les Fruites i Hortalisses” L’Assemblea General de l’ONU ha adoptat les resolucions que designen l’any 2021 com a Any Internacional de les Fruites i Hortalisses i el 29 de setembre com a Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Rebuig d’Aliments, en resposta a les peticions formulades per la FAO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *