Normativa Extraescolars

 

Durada, preus i inscripció

  • Cal omplir el formulari d’inscripció per a participar de les activitats organitzades com a extraescolars.
  • Les activitats s’iniciaran el mes d’octubre (excepte l’anglés d’Hibernia que començarà abans) i finalitzaran a principis del mes de juny.
  • Per a poder matricular-se és imprescindible ser soci de l’APA. En cas de no ser-ho, la inscripció inclou l’alta com a soci.
  • Les activitats que no tinguin un mínim de 10 alumnes no es podran realitzar.
  • Pel que fa a la natació només disposem de 20 places per a les classes de dimarts i 15 places per a les classes de divendres, les quals s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.
  • El preu de cada activitat serà de 145 € per alumne a pagar íntegrament al mes d’octubre si es realitza l’ingrés en efectiu o si es domicilia es cobrarà en dos terminis (octubre i febrer); excepte natació que tindrà un cost de 75€, Anglés que dependrà de la modalitat escollida.
  • Les activitats dirigides per a pares i mares (ioga, pilates i zumba) tenen un cost de 160€ i es paguen totes a l’octubre. En cas que es realitzi competició d’esquaix i/o futbol s’informarà prèviament de preus i periodicitat de pagament. Aquestes activitats estan obertes als familiars de 1r grau, qualsevol altre cas cal ser autoritzat per Coordinació General.
  • La inscripció és per tot el curs, per tant no es retornaran els diners si es deixa una activitat. En cas del pagament fraccionat, es cobrarà igualment. Això es deu a que el preu s’ajusta al total d’alumnes i que el contracte amb Dinàmic també és per tot el curs.
  • Un cop realitzada la inscripció s’accepta que es cedeixin les dades personals a l’empresa gestora de les activitats extraescolars per a la seva coordinació.

 

La inscripció implica l’acceptació d’aquestes normes.

 

Informació específica.

Els preu de l’activitat extraescolar inclou el servei de mainaderia de 17:00 a 17:30h per que els alumnes puguin berenar, iniciant-se l’activitat corresponent a les 17:30h; excepte l’activitat de natació que comença a les 17:25 al poliesportiu.

Els responsables de la piscina requereixen d’un adult a l’interior de la piscina amb els nens. Aquest adult s’anirà rotant cada setmana entre tots els familiars dels alumnes de P3 fins a 2n P sense excepcions.