Història

L’Escola Bergantí va ser fundada l’any 1968. Va obrir les portes amb 7 alumnes en una petita casa de poble a El Masnou, a la comarca del Maresme.

 

millet

El que pretenien els fundadors, era donar una alternativa a les famílies que no es conformaven amb l’educació que s’ofertava en aquells temps. Mica en mica, l’Escola va crèixer, fins arribar a l’actualitat.

 

Actualment

Tenim uns 2.800 metres quadrats d’edificació útil a més dels patis i l’hort.

160

L’immoble,  està estructurat segons els interessos pedagògics i  conforme a la llei,  pel fet bàsic que acull les tres etapes educatives: infantil, primària i secundària. Hem adequat els espais d’acord amb les edats dels alumnes que els han d’ocupar cuidant de relacionar els aspectes físics, psíquics, instructius, de relació, etc…, tenint en compte que l’Escola és una globalització interna oberta a l’exterior, tant per donar com per rebre.

L’Escola pot admetre fins a 365 alumnes, des de l’Educació Infantil, passant per l’Educació Primària fins a finalitzar l’Educació Secundària Obligatòria. Aquest nombre d’alumnes és molt convivencial i social alhora.

L’Escola pertany a l’AEC (Acció Escolar Catalana), entitat amb la que comparteix una línia comuna basada en la catalanitat, l’arrelament al país i la laïcitat, concretades en el seu projecte educatiu.